İlk Mücadelecilerin Yetişme Metodları

Pazartesi, Eylül 22, 2014

Editör Notu: İrfan KÜÇÜKKÖY Ağabey'in facebook'ta paylaştığı bu yazısını, arşivimize aktardım. Yazının en altında, orjinal gönderi bağlantısına ulaşabilirsiniz.

Mücadelelecilerin kültürel olgunlukları başlangıcından beri dikkatleri çekmiştir. “Nasıl yetiştiriyorsunuz” sorularına muhatap ola geldik. Hâlâ da aynı sorulara muhatap oluyoruz. İlk günlerde uyguladığımız usulleri, “Bir Uyanışın Anatomisi: MÜCADELE BİRLİĞİ” kitabımdan aynen sunuyorum. İlk çalışmalarımız üzerine bir ayna tutmuş olacağım. Tabii ki genel prensiplerimiz aynı kalsa bile usullerimizde büyük gelişmeler olmuştur.

KÜLTÜR ÇALIŞMALARI
Periyodik kültür çalışmalarına katılmayanlar, sempatizan veya taraftar olabilirler. Seminer çalışmalarını terk edenlerin Teşkilât ile bağları kesilir.
Bu terimin bizim (Mücadelecilerin) literatüründe özel bir anlamı vardır. Buna seminer çalışmaları da diyoruz. Bu ortalama beşli grupların (dört, altı, yedi de olabilir), periyodik olarak bir araya gelip tespit edilen bir metni okumaları, fikirleri özümlemeleri ve faaliyet alanlarındaki konuları müzakere etmeleridir.



Orta Doğu'da Yeni Bir Pakt Kurma Hazırlığı

Pazartesi, Eylül 15, 2014

Türkiye ABD güdümlü ittifak politikasından ne bekliyor?

Ocak 1980 Yeniden Milli Mücadele Dergisi Kapak konusuydu. Bugün, günlerden dün. Eylül 2014.


Mehmet Emrullah Hakk'a Yürüdü

Mehmet Emrullah
(Emrullah Emrullahoğlu)

TÜRK MİLLETİ BİR KAHRAMANINI ALLAH’A(cc) EMANET ETTİ

Yeniden Milli Mücadeleci, Millet Partisi kurucularından, Millet Partisi MKYK üyesi ve Millet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emrullah Hakk'a yürüdü.

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. cennette, firdevs cennetlerinde Hz. Peygambere, Peygamberlere ve kahraman dava arkadaşlarına komşu olsun.

Yüce Mevla, ailesine, yakınlarına, dava arkadaşlarımıza ve Milletimize sabrı cemil versin…

15 Eylül 2014 Pazartesi günü öğle namazı sonrası Gaziantep asri mezarlığında defnedilecektir…

Son Yorumlar

İman Et
Mücadele Et
Zafer Senindir!
Zafer Hakkın
ve Hakk'a inananlarındır!
Kopyalama hakları: GNU, GÖBL.