Fotoğraf - 1978 Ankara Arı Sineması

Çarşamba, Ağustos 26, 2009



Fotoğrafla ilgili bilgileri yorum olarak ekleyebilirsiniz.
Hangi senede gerçekleşti, organizasyonun amacı neydi...

Bu günü yaşayan bir abimizin yorumlarını görmek isteriz.

16 yorum:

Ziyaretçi,  27 Ağustos 2009 15:47  

1978 Ankara Arı sineması Milli Kararlılık toplantısı olsa gerek diye düşünüyorum.
CHP'den Ali Nejat Ölçen vardı.AP'den temsilciler vardı. Daha birçok parti ve topluluktan temsilciler katılmıştı.
Sitenizde konuşma var zaten.
Muhteşem ve tarihi bir konuşma olduğuna inanıyorum.
o TOPLANTIDA BİZZAT BULUNMAYI yÜCE mEVLA BANA NASİP ETTİ. HAMD EDİYORUM.GEREĞİNİ YAPMA AZİM İRADE,KARAR VE GÜCÜNÜ RABBUL ALEMİNİN BANA VE ARKADAŞLARIMA LÜTFETMESİNİ NİYAZ EDİYORUM.
Mehmet MUTLUOĞLU

Ziyaretçi,  30 Ağustos 2009 20:25  

aynı şekilde mücadele heyecanıyla dolu gençleri bir arada görebileceğimiz yeni organizasyonlarda görüşmek dileğiyle.

Ziyaretçi 31 Ağustos 2009 21:35  

Bu toplantı Islahatçı Demokrasi Partisi'nin kuruluş toplantısı olsa gerek. Sağ üst köşede parti amblemi var. Zannedersem 1984 yılı. Ankara Arı Sineması. Maalesef videosundan heyecanla seyretmiş, katılamamıştık.

Ziyaretçi 1 Eylül 2009 09:56  

bu dinamizmin hala var olduğunu bilmek güzel.

Ziyaretçi,  3 Eylül 2009 17:29  

Kıymetli mücadeleciler. Gelin sağ yumruklarımızı yeniden sıkalım. Tutuşalım el ele yürüyelim hedefe...

Ziyaretçi,  3 Eylül 2009 22:57  

Evet Muhterem Abdurrahman Hacı Bey,
Çağrına aynen katılıyorum.
Tüm Mücadelecileri Ahdlerine bağlı kalarak Millet etrafında kenetlenmeye çağırıyorum.
Mehmet MUTLUOĞLU

Ziyaretçi,  4 Eylül 2009 10:01  

güzel abiler...

partiye olan inancınıza sonuna kadar saygı duyuyorum.

Fakat mücadeleye inanıp da partiye inanmayan arkadaşlarımızın varlığını da kabul edin artık.

ortak zemin, ortak platform, ortak çağrı, şahsi kazanımları bir kenara bırakarak olmaz.

Ziyaretçi,  17 Eylül 2009 16:42  

Bugün Millet Partisi, yeniden milli mücadele hareketenin son temsilcisidir. Partiyi benimseniz de benimsemeseniz de, inansanız da inanmasanız da durum budur. Millet partisi, içinde bulunduğu şartlar dairesinde doğru bildiğini söylemeye, vatanımızın problemleri karşısında çözümler üretmeye çalışmaktadır, temel gayesi Yeniden Milli Mücadele hareketinin prensiplerine bire bir uymaktadır. Dolayısıyla, partinin misyonu hususunda bütün mücadeleceyim diyen arkadaşlar saygı duymalıdırlar. Vizyonu hususunda eleştirileri olan arkadaşlardan ricam, Allah rızası için bu hareketi bir şekilde yeniden canlandırıp bu ülkeye ve tüm islam alemine armağan edelim.

Ziyaretçi,  18 Eylül 2009 08:54  

Kurumsal temsilcilik başka birşey.
Mücadelecilerin partisi olması başka birşey.

Bugün binlerce mücadeleci örgütsüz-dağınık biçimde ise, oturup konuşmak lazım.

Mücadele birliğini(daha doğrusu ilmi sağ'ı) Millet Partisinden başkaları da hatırlayıp örgütlense, güzel olur evet.

Ankara'da Anadolu Vakfı'na Ankara'lı kardeşlerimizi bekleriz.

Ziyaretçi 7 Ekim 2009 20:46  

Yusuf bey,
sizinde çok iyi bildiğiniz gibi lidersiz ve hedefsiz bir hareket olamaz olursa da sonu hüsran olur. Partiye ve lidere karşı olan arkadaşların hedef, tarz ve lider belirlemeleri ve daha fazla aksiyon göstermeleri şarttır. Eğer yapamıyorlarsa vakıf vb kanalı ile üzerlerinde bulunan dünyalık emanetleri helallik isteyip sahiplerine iade etmeleri şarttır. Yoksa eski günleri yad edip sınırlı bir arkadaş çevresinde arada hasbihal ederek ancak kendimizi tatmin ederiz ama dava yürümez
Saygılarımla

Ziyaretçi,  8 Ekim 2009 08:35  

Melik Bey,

"Partiye ve lidere karşı olan arkadaşların hedef, tarz ve lider belirlemeleri ve daha fazla aksiyon göstermeleri şarttır."

bu konuda haklısınız. Fakat liderin muhalifleri bıktırıcı, boğucu, ezici tavrından vaz geçmesi de lazım değil midir aynı zamanda?

Aksiyon diyorsunuz? Parti nasıl aksiyon göstermektedir? Her seçimde 3000-5000 oy kaybederek nasıl bir iktidar hedeflenmektedir?

Fındık işçileri eylemdeyken, MP nerededir? İkitelli'de sel insan hayatlarını karartırken başkan'ın bir uyarı yazısı dışında nasıl bir aksiyon gösterildi? Aksiyon yazmaksa bu sitedeki arkadaşların hepsi her an aksiyon içinde değil mi? Emanetin sahibi Allah'tır, zamanı gelince elimizden alacak zaten. Başkanın tavrı olumlu olsaydı zaten bu sorunlarla hiç yüzleşmeyecektik.

Tartışmamızın kısırlaştığı şu noktadan, şu anda bir çıkış yapmak istiyorum. Sorunların kaynağına dönerek bir çözüm üretemeyiz bu yüzden mevcut pozisyonu kabul edip bir adım ileriye nasıl gidilir bunu düşünmeliyiz.

Ziyaretçi 8 Ekim 2009 18:15  

Yusuf Bey,
Her suçu lidere yüklemek en kolay olandır. Bence bu hareketin en büyük eksikliği liderine gerekli altyapıyı hazırlayamamış olmasıdır. Maddi ve manevi. Tabii burda liderin de hataları olmuş olabilir mutlaka. Her beşer hata yapabilir, eksikleri olabilir.Benim demek istediğim lideri ve partiyi aksiyonsuzluk ve hareketsizlikle suçlayanlar, mücadeleyi devam ettirdiklerini söyleyenler kendileri şu an hangi aksiyonun içindedir, istikametleri nedir,liderleri kimdir, önceki aksiyonları veya aksiyonsuzluklarıyla şu anki durumları arasındaki fark nedir. Eğer fark yoksa, istikamet kaybolduysa emanetleri geri iade etmek gerekir.
Lider mi muhalifleri bunaltmaktadır yoksa muhalifler mi lideri bunu sizin değerli vicdanınıza bırakıyorum.Eğri ile doğrunun karıştığı bu zamanda doğruları yazmanın, kısıtlı imkanlarla neşriyat yapmanın az birşey olmadığı kanaatindeyim. Emanetler elbetteki Allah(cc)'ındır. YMM'nin emanet edilmiş her kuruşunun hesabı ahirette elbetteki yine ALLAH'a (cc) verilecektir.Bu hareketin lideri ve kurucusu yok sayılarak çoz az şey yapılabilir kanatindeyim
Saygılarımla

Ziyaretçi,  13 Ekim 2009 16:35  

Arkadaşlar genel olarak aynı teşkilat eğitimi ve disiplininden geldik fakat şuan bu disiplin ve teşkilatcılığın gereğini yapabiliyormuyuz.Akaid çalışmalarında imama itaatin şart olduğunu ve hangi şartlarda imamın azledileceği ortada iken bugün Allah aşkına çevremizde imamımızı terkedip arkasına takıldıklarımıza bir bakın..kendimizi kandırıp nefislerimize teslim olmayalım lütfen.bölünerek parçalanarak büyüme olmaz.bu gün bu haraket ve lideri kutup yıldızı gibi hala yol göstermiyormu. her hafta her ay kıymetini takdir edemediğimiz yayınlarla bizlere ışık tutmuyormu.maalesef bu ocaktan feyz alan bazı arkadaşlara bakıyorumda hala ısrarla akp politika ve söylevlerini bizlere satmaya çalışıyorlar ben bunlardan utanıyorum. mücadeleci ahlaklıdır dürüsttür.öz eleştiriyapmasınıda bilir haksızlık karşısında susulmayacağınıda.arkadaşlar gündem okadar hızlı değişiyorki gündemi sağlıklı değerlendirmek lazım oda bu ocağın milletin kadrolarının çıkardığı e. milletin sessi - bayrak ve çınar dergilerinin iyi takip edilmesi artık bir zarurettir. selam olsun mücadele yurdunda mücadeleye devam edenlere saygılarımla...

Ziyaretçi,  13 Ekim 2009 19:36  

Mücadele yurdundan ,tarihin akışına,
Ümitle sesleniriz Millet Evlatlarına...

Bu kurtuluş,bu didiniş çilesi,
Hiç bir zaman bize melal vermesin,
Vazifemiz MİLLET mücadelesi
Allah bu gayrete zeval, vermesin..

........

Bitince ızdırap,işknce bir gün,
Zafer sancağını çekince bir gün,
Ve MİLLİ DEVLETİ kurunca bir gün,
Allah bu nusrete zeval mermesin..
YENİDEN MİLLİ MÜCADELE DERGİSİ
AMİN;AMİN AMİN
Gönderen:Mehmet MUTLUOĞLU

Ziyaretçi,  29 Ekim 2009 15:36  

Mehmet Mutluoğlu açıklaması doğru diye düşünüyorum.Bende sahnede Milletim Uyan pankartını tutuyordum.
.....

Gencecik yaşlarında bir araya gelmiş bir avuç yiğit,

Bakışları dik alınları açık , gönüllerinde bir yüce sevda..

Bağlanmışlar birbirlerine....
.....

Hepsine yürekten selamlar...

Ziyaretçi,  27 Temmuz 2010 15:39  

1978 Ankara arı Sineması. O toplantıya İzmir grubundan katılanlardanım. dün gibi hatırlıyorum. Afyon düz ağaçta ve Ankara temelli de mola verdik. Kalabalıktan salona girmeyi zor başardık. Zafer hakkın ve hakka inananlarındır.

Yorum Gönder

"Mücadele Birliği nasıl ki kurluduğu yıllarda sahabe iştiyakı, imanı, gayreti ile çalışmışsa; Bugün de hiç bir grup, parti, şahıs tekelinde değildir.

Bu teşkilatın tezgahından geçenler yine aynı kardeşlik duyguları ile birbirlerine bağlıdır. Bunu ifsad eden, arada husumeti yayanlar asla Mücadeleci olamazlar!"

Son Yorumlar

İman Et
Mücadele Et
Zafer Senindir!
Zafer Hakkın
ve Hakk'a inananlarındır!
Kopyalama hakları: GNU, GÖBL.