Mücadeleci San'at Arşivi Açıldı!

Çarşamba, Haziran 03, 2009

YMM Arşivimizin katkılarınızla gittikçe genişlemesi ve tek bir sayfadan takibinin zorlaşması üzerine, Mücadeleci San'at adında bir bölüm açtık.

Bundan böyle gönderdiğiniz şiirleri(belki Mücadeleci Sanat'ın karikatür, deneme, hikaye gibi diğer öğelerini de yollamaya başlarsınız?) Mücadeleci San'at bölümüne ekleyeceğiz.

Değerli katkılarınızı esirgemeyin lütfen.

Selam ve dua ile,

Gündoğan

Mücadeleci San'at

8 yorum:

Ziyaretçi,  5 Haziran 2009 14:01  

merhaba,
sizinle nasıl tanışabilirim?

eposta adresim:
firat22.1984@gmail.com

Ziyaretçi 5 Haziran 2009 14:02  

merhaba,
sizinle nasıl tanışabilirim?

eposta adresim:
firat22.1984@gmail.com

Ziyaretçi 7 Haziran 2009 10:34  

epostanıza bir posta yolladım.

selam ve dua ile.

Ziyaretçi,  31 Ocak 2010 09:47  

Gruba bağlı olmayız diyorsunuz ama Mücadeleciler zaten bir grup, Mücadelecilerin Partisi belli olmasına rağmen, hiç bir partiye bağlı olmayız demek, işimize gelen partiye eklemlenebiliriz demektir ki, bu pragmatist anlayış Mücadelecik'te yoktur. Şahıs tekeli olmaz ama, bir KURUCU ÖNDER varken, -hayırsız evlat gibi- bunu inkâr etmek yanlıştır. Başsız- buğsuz hareket olmaz. Sadece aynı duygularla yaşamaya devam ederiz demek, biz bu işi kafamızda bitirdik anılarla yaşıyoruz demektir. Buna diyecek bir şey olamaz. Herkesin kendi tercihi vesselam.

Ziyaretçi,  31 Ocak 2010 12:09  
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Ziyaretçi,  31 Ocak 2010 17:07  
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Ziyaretçi,  31 Ocak 2010 19:04  

Kamil abi, kalemine sağlık... Allah yardımcımız olsun.

Mücadele, müşterektir. Her daim, gerçek lider olarak önümüzde "fikir" durmadığı sürece, gerilemeye, yıkılmaya, çürümeye adayız.

yeniden milli mücadeleciler grubundan...

Ziyaretçi,  1 Şubat 2010 08:30  

bahsettiğiniz şey birebir "şahıs tekeli" demektir efendim. "mücadeleciler hâlâ aynı kardeşlik duyguları ile birbirlerine bağlıdırlar."

Hiçbir partiye bağlı olmayız demek değil, mücadele birliği bugün, hiçbir partinin(kısaca millet partisinin) tekelinde değildir demektir. Pragmatizm ise faydacılık demektir ve tam anlamıyla bizim "eski liderimizin", "sizin" ise "bilge(?) liderinizin" son beş-altı senedeki tavırlarını ifade eder.

Yorum Gönder

"Mücadele Birliği nasıl ki kurluduğu yıllarda sahabe iştiyakı, imanı, gayreti ile çalışmışsa; Bugün de hiç bir grup, parti, şahıs tekelinde değildir.

Bu teşkilatın tezgahından geçenler yine aynı kardeşlik duyguları ile birbirlerine bağlıdır. Bunu ifsad eden, arada husumeti yayanlar asla Mücadeleci olamazlar!"

Son Yorumlar

İman Et
Mücadele Et
Zafer Senindir!
Zafer Hakkın
ve Hakk'a inananlarındır!
Kopyalama hakları: GNU, GÖBL.