Sait Korkut Ağabey'den selam ve dualar

Salı, Haziran 02, 2009

Millet Partisi Malatya İl Başkanı Sn. Sait Korkut Ağabey Malatya'da mücadelenin MP çatısı altında olanca gücüyle devam ettiğini belirterek tüm Türkiye'deki Mücadeleci ve Millet Partili kardeşlerine selamlarını iletti.

MP'nin klasik siyaset şablonlarında siyaset yapmadığını, hakkın sesini daha gür biçimde çıkartabilmek için ilkeli, onurlu ve dürüst bir siyaset çizgisinde bulunduğunu ifade eden Sn. Sait Korkut Ağabey, Malatya'da da aynı siyaset çizgisinde "mücadelenin sürdüğünü" vurguladı.

http://malatyamillet.blogspot.com adresinden MP Malatya İl Başkanlığının deneme yayınında olan web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

3 yorum:

Ziyaretçi,  3 Haziran 2009 09:29  

Allah razı olsun, O'nun selamını göndereden, iletenden... Allah razı olsun, Hak davası için kavgasını sürdürenlerden....

Ziyaretçi 3 Haziran 2009 09:49  

Malatya ziyaretinde Sait Ağabey ile tanışma fırsatım oldu, Allah razı olsun kendisinden, çok iyi karşıladı, Malatya'nın genel durumunu, parti faaliyetlerini, eski arkadaşların farklı çatılardaki mücadelelerini anlattı.

Bu kutlu okul, vazifesini layıkı ile yerine getiriyor.

Emeği geçen herkesten Allah bin defa razı olsun.

Ziyaretçi,  4 Haziran 2009 21:06  

Said Ağabey'İ ve Kahraman Malatyalı MİLLET dostlarını hürmetle,muhabbetle selamLıyorum.
Allah bu gayrete zeval vermesin.
Mehmet MUTLUOĞLU

Yorum Gönder

"Mücadele Birliği nasıl ki kurluduğu yıllarda sahabe iştiyakı, imanı, gayreti ile çalışmışsa; Bugün de hiç bir grup, parti, şahıs tekelinde değildir.

Bu teşkilatın tezgahından geçenler yine aynı kardeşlik duyguları ile birbirlerine bağlıdır. Bunu ifsad eden, arada husumeti yayanlar asla Mücadeleci olamazlar!"

Son Yorumlar

İman Et
Mücadele Et
Zafer Senindir!
Zafer Hakkın
ve Hakk'a inananlarındır!
Kopyalama hakları: GNU, GÖBL.